Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Retete anti-riduri cu suc de rodii si polen de castan

Sucul de rodie, polenul de castan, infuzia de lemn dulce, capsule de alge Klamath. O serie exotica, pe alocuri gustoasa, dar cu un numitor comun pe care putini il banuiesc. Toate sunt alimente care amana aparitia ridurilor pe chipul nostru. Profitati de ele mai ales ca toate se gasesc in magazinele de la noi!

Rodia este fructul care se incadreaza perfect in grupa fructelor care ne ajuta sa ne conservam tineretea.

Reteta:


Polenul de castan este recunoscut pentru proprietatile lui antioxidante, fiind un pretios aliat contra ridurilor. Este bogat in polifenoli, vitamina E si seleniu, elemente ce reusesc foarte bine sa amane aparitia ridurilor.

Reteta:
1 - 2 linguri de polen de castan in fiecare zi, adaugat in compot sau iaurt, dimineata, la micul dejun. Se recomanda o cura de sase saptamani, 1-2 ori pe an.

Lemnul dulce este renumit pentru beneficiile asupra sistemului digestiv, dar putin sunt cei care stiu ca el are si capacitatea de a ne proteja de riduri. Radacina acestei plante are o savoare speciala si contine numeroase flavonoide, molecule antioxidante, care au misiunea de crea un scut protector in jurul celulelor.

Reteta: preparati o delicioasa infuzie de lemn dulce; pudra de lemn dulce o puteti folosi in preparatele de patiserie. Atentie! Lemnul dulce este interzis persoanele hipertensive sau celor care au dezechilibre ale nivelului de potasiu.

Alga Klamath de culoare albastru-verde recoltata din lacul cu Klamath (Oregon) a fost conceputa probabil special pentru a ne salva chipul de riduri. Contine nutrienti valorosi, contribuie la regenerarea celulelor si tine sub control actiunea radicalilor liberi si procesul de oxidare a celulelor. In acelasi timp, este un aliment perfect care combate stresul si oboseala.

Reteta: un gram de alge Klamath (capsule), dimineata sau inainte cu o ora de masa principala, pentru a permite optimizarea efectelor si absorbtia in organism.

Citeste si jurnalul.ro
Foto: preparationhforwrinkles.com

Recomandari