Si Men in Black 3 se inscrie in seria filmelor 3D

Moda filmelor 3D continua. Cei care i-au iubit pe Will Smith si Tommy Lee Jones in primele doua Men in Black vor avea ocazia sa-i vada in 3D in cel de-al treilea film din serie.

Studiourile Columbia Pictures pregatesc a treia productie in care cei doi actori vor avea din nou de luptat impotriva extraterestrilor ca agentii Kay si Jay, de data aceasta in format 3D. Pe langa ei doi si Josh Brolin si Sacha Baron Cohen sunt in discutii cu producatorii pentru o aparitie in film.

In orice caz, premiera va avea loc de-abia in 25 mai 2012, dar avand in vedere succesul primelor doua pelicule, cu siguranta fanii vor urmari fiecare miscare a actorilor pana atunci.

Pe Tommy Lee Jones l-ati putut vedea in filmul premiat la Oscar "No Country for Old Men" iar Will Smith a fost in centrul atentiei mediatice cu rolurile principale din "Seven Pounds", "Hancock", "I Am Legend", "Hitch" si multe altele. Asemenea pelicule i-au adus recordul pentru cele mai multe filme consecutive care au avut incasari de 100 milioane de dolari (8) in care a jucat.

sursa text: imdb.com

sursa foto: ew.com

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri