Taylor Momsen: "Nu am timp nici sa fac dus"

Ii place sa socheze prin tinutele sale sumare si extravagante, atunci cand se afla pe scena. Insa acum, Taylor Momsen a uimit lumea prin obiceiurile sale neigienice.

Actrita din Gossip Girl in varsta de 18 ani a dezvaluit intr-un interviu din revista Elle ca se intampla de multe ori sa nu aiba timp pentru a se spala.

Intrebata ce tipuri de produse cosmetice foloseste atunci cand este plecata in turneu, Taylor a raspuns: "Am tendinta sa nu iau prea multe cu mine. Doar un fard de ochi si un sampon, pentru ca de multe ori se intampla sa nu ai timp sa iti speli parul in turneu. Acolo este o atmosfera haotica". Actrita-cantareata a explicat ca tot timpul apeleaza la samponul pentru par uscat, pentru a avea grija de firele ei murdare.

2011/08/18//355686-taylor2.jpg

In acelasi interviu, Taylor a marturisit ca a renuntat din proprie initiativa la rolul ei din Gossip Girl, pentru a se concentra mai abitir pe cariera ei muzicala. "Am renuntat la actorie. Acum sunt intr-un turneu si sa cant intr-o trupa este tot ceea ce imi doresc. Sper sa pot face acest lucru pentru toata viata mea", a adaugat ea.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

FOTO: Dailymail.co.uk

Ultimele știri