Căutare Live

VIDEO! Coafurile ingrijite ale doamnelor - indice pentru economia tarii

O frizura ingrijita arata cat de bine merge economia! Nu este o gluma, ci un indice pe care specialistii il iau in serios. Daca femeile si barbatii au grija de podoaba capilara, inseamna ca recesiunea economica a fost depasita.

In Romania, cele mai solicitate servicii sunt spalatul si aranjatul parului care, intr-un salon de cartier, costa 50 de lei. Pentru tuns, o doamna trebuie sa scoata din buzunar pana la 55 de lei, iar cel mai costisitor este vopsitul, care poate ajunge si la 420 de lei.

In 2007, cand criza economica abia isi arata coltii, saloanele din lume au raportat o crestere a incasarilor cu 7.7%. In 2008, valoarea scazuse la 5.5%, iar in 2009, a ajuns la un anemic 2.25%. Ultimii doi ani sunt, insa, pe crestere, cu o rata de 5.3%.

S-a inventat aparatul care produce spuma de bere rece ca gheata... VIDEO! Parcul de distractii al Capitalei s-a redeschis...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri