VIDEO / Justin Bieber a lansat un nou videoclip, cu fiul lui Will Smith

Justin Bieber si-a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Never Say Never". Single-ul este o colaborare cu Jaden Smith, fiul cunoscutului actor de la Hollywood, Will Smith.

Piesa "Never Say Never" este prima de pe soundtrack-ul filmului "Karate Kid" care are si videoclip.

In videoclip, ii putem vedea pe cei doi tineri artisti in studioul de inregistrari, unde Justin este solistul principal, iar Jaden este vocea de pe fundal. Apoi, cei doi stau unul langa altul si se distreaza urmanind pe doua ecrane scene din noul film al lui Jaden, "Karate Kid".

Filmul este un remake al productiei cu acelasi nume din 1984 si urmareste povestea unui baiat care se muta in Beijing cu mama sa. Acolo, el va nimeri intr-o situatie delicata, este agserat de alti tineri. Asta il oblige sa invete cum sa se apere singur. In film, Jaden invata tehnici de auto aparare de la un maestro excentric, jucat de Jackie Chan.

"Karate Kid "este regizat de Harald Zwart si este programat pentru lansare in America pe data de 11 iunie.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri