VIDEO! Krav Maga - o tehnica de autoaparare eficienta

Pentru a sti cum sa facem fata posibililor agresori de pretutindeni, trebuie sa stim sa ne pastram calmul, dar si sa ripostam, atat cat ne permite forta fizica. Ruxandra Luca s-a interesat si a aflat care sunt avantajele practicarii unui sport de autoaparare.

Krav Maga un sistem de autoaparare, considerat foarte eficient. In plus, poate fi invatat de la adolescenti pana la adulti, indiferent de sex, pregatire fizica sau cunostinte legate de artele martiale.

"Miscarile sunt scurte, bazate pe explozie si viteza, iar loviturile sunt plasate numai in punctele sensibile", a declarat Serban Cantacuzino, instructor de Krav Maga.

Autoapararea si Krav Maga nu sunt recomandate persoanelor sub 16 ani, deoarece un copil nu poate face diferenta intre o tehnica letala si una care doar dezarmeaza agresorul.

Prima regula este sa eviti conflictul, apoi, sa-l discuti, iar daca altfel nu se poate, sa recurgi la aplicarea unor tehnici de autoaparare.

Bazat pe tehnicile din Krav Maga, a fost instituit si un curs special de autoaparare pentru femei.infobarrel.com
Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri