Căutare Live

VIDEO! Reteta: salata dulce de grapefruit

Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit la Euforia TV o reteta de salata de grapefruit (poate fi facuta si cu portocale).

Ingrediente:

* grapefruit rosu
* iaurt
* miere
* mac
* menta

Preparare: prima oara se realizeaza dressingul, din iaurt natural (100ml), o lingura de miere, o lingura de seminte de mac, cateva frunze de menta tocate marunt. Se amesteca bine si se lasa apoi la frigider, pentru 10 minute.

Se curata apoi un grapefruit rosu de coaja, apoi se scot feliutele, una cate una, fara pielita. Cand am obtinut suficiente feliute fara piele, se pun intr-un pahar de cocktail un pic mai larg, apoi pe deasupra se toarna sosul special facut mai devreme.

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

Cum iti reiei munca dupa nasterea copilului... VIDEO! Reteta: calcan cu ceapa si ardei iute...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri