Antena Căutare

Bautura: Rețeta Sorbet de gin si apa tonica

In 20 de minute iti poti prepara o bautura delicioasa si racoritoare.

Ingrediente pentru rețeta Sorbet de gin si apa tonica:

400g de zahar fin
400ml de apa tonica
4 linguri de gin
coaja rasa si sucul de la 1 lime, plus cateva felii pentru pus la inghetat
coaja rasa de la 1 lamaie, sucul de la jumatate, plus cateva felii pentru pus la inghetat
1 albus

Mod de preparare pentru rețeta Sorbet de gin si apa tonica:

1. Se pun zaharul intr-o craticioara si 400ml de apa si se incalzesc usor la foc mic pana ce zaharul se dizolva. Se creste intensitatea focului si se fierbe 1 minut. Se ia de pe foc si se lasa la racit usor.

Articolul continuă după reclamă

2. Se toarna apa tonica intr-un bol, se adauga siropul de zahar, apoi se pune la frigider pana se raceste complet.

3. Odata ce amestecul de apa tonica este rece, se adauga ginul, sucul si coaja rasa de lime si de lamaie si se toarna intr-o casoleta, apoi se congeleaza pana la inghetare - aceasta va dura cam 2 ore.

4. Se scoate sorbetul din congelator si se sparge cu o furculita. Se bate albusul cu o furculita, apoi se adauga impreuna cu bucatile de sorbet intr-un robot de bucatarie si se mixeaza repede, astfel incat sorbetul sa nu apuce sa se dezghete. Se toarna amestecul inapoi in casoleta si se da la congelator pana devine solid. Se congeleaza felii extra de lamaie si lime pe o tava, pana devin solide. Se serveste in pahare sau boluri mici, ornat cu felii de lamaie si de lime.

Poftă bună!

Foto: Good Food

Desert simplu: Rețeta Prajitura cu mere... Desert delicios cu lime si zmeura...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Exclusiv Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x