Chiar dacă Crăciunul se apropie cu paşi repezi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să ai grijă de siluetă, motiv pentru care îţi recomandă pui auriu. Delicios şi extrem de uşor de pregătit, acesta este un preparat perfect pentru această perioadă.
Ingrediente:
- Pulpe de pui
- Zahăr caramel
- Tarhon
- Mentă
- Orez
- Praz
- Supă de legume
- Pecorino
- Salată
- Migdale
Mod de preparare:
Puiul se condimentează, se dă la cuptor şi se glazurează în caramel şi migdale.
Pentru a prepara caramelul, se topeşte zahărul, se caramelizează şi se adaugă sare, tarhon, mentă şi o lingură de unt.
Între timp, prazul se căleşte în unt şi se adaugă orezul, se stinge treptat cu supa, iar când bobul este pătruns, se adaugă pecorino răzuit.
Se serveşte cu salată verde.