Consumul de cacao menţine sănătatea inimii, dar conţine și antioxidanţi care ajută organsimul să lupte cu radicalii liberi. Încearcă o rețetă simplă, cu cacao, ciocolată neagră și cremă de brânză.
INGREDIENTE:
320 gr unt, 400 gr ciocolată neagră , 6 ouă, 3 gălbenuşuri, ½ lingură extract natural de vanilie, un vârf de cuţit sare, 165 gr zahăr brun, 165 gr zahăr alb, 4 linguri făină, 4 linguri pudră de cacao
Crema de brânză: 200 gr brânză tartinabilă, 1 gălbenuş, ½ linguriţă extract natural de vanilie, 1 lingură zahăr
Credit foto: tastespotting.com
BENEFICIILE CONSUMULUI DE CACAO:
- menţine sănătatea inimii
- conţine antioxidanţi care ajută organsimul să lupte cu radicalii liberi
- previne diabetul de tip doi
- protejează pielea împotriva razelor nocive
- protejează organismul
- ajută memoria
- scade riscul de cancer
- curăţă ficatul de toxine
- combate depresia
Bucătăria japoneză se bucură de un real succes în România! Care sunt cele mai iubite preparate... Rihanna, Kylie Jenner sau David Beckam, bucătari de senzaţie! Topul vedetelor din afară care gătesc din pură pasiune pe...