Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Desert de primăvară simplu și delicios. Rețetă de fursecuri decorate cu flori de primăvară

Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o rețetă de desert și anume, niște fursecuri simple și delicioase, decorate cu flori de primăvară.

Fursecurile sunt atât de fragede și delicioase că dispar imediat de pe platouri, iar decorate cu flori de primăvară ne îmbie la sentimente de speranță și optimism.

Ingrediente pentru Rețeta de fursecuri Flori de primăvară:

  • 200 gr făină tim 550
  • 200 gr unt cu 82
  • 2 gălbenușuri de ouă
  • 200 gr zahăr pudră
  • 200 gr migdale măcinate fin
  • 1 praf de sare

Mod de preparare pentru Rețeta de fursecuri Flori de primăvară

Se cerne făina într-un vas, se face un locaș la mijloc, iar acolo se vor adăuga gălbenușurile mixate cu zahărul pudră și un praf de sare, untul tăiat bucățele și făina de migdale.

Se frământă rapid un aluat ferm care se împachetează în folie de prospețime și se dă la frigider pentru 30 de minute.

Apoi, se scoate aluatul, se modelează fursecurile și se coc pentru 15 de minute, la 175-180 de grade.

Se pudrează cu zahăr și se decorează cu flori de primăvară.

Recomandari