Paştele "bate" la uşă, aşa ca gospodinele se grăbesc să pregătească bunătăţi. Vrei să îţi impresionezi familia şi prietenii care s-au săturat de aceleaşi preparate cu ceva deosebit? Încearcă reţetă de mai jos. Crema de ouă poate fi consumată pe nişte pâine prăjită sau chiar folosită în ouala umplute
CREMA SPECIALĂ DE OUĂ:
Ingrediente:
10 ouă
sare
piper negru
1 lingura muştar
200 gr brânză
Mod de preparare:
1. Fierbe ouăle tari. Scurge-le apoi de apă, lasă-le să se răcească şi dă-le pe razătoarea mai mare.
2. Amestecă ouăle cu brânză rasă şi cu sarea şi piperul. Pune şi muştarul.
3. Pune crema într-un platou şi dă-i o formă. O poţi decora cu ceapă, mărar sau pătrunjel (tocate foarte mărunt).
Puteţi, de asemenea, să folosiţi crema pentru ouă umplute.