Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

Meniul virtual, inventie romaneasca

Trei romani revolutioneaza lumea restaurantelor. Au conceput primul meniu virtual alcatuit din pozele facute chiar de clientii localului. Tinerii lucreaza in New York, in publicitate si, datorita lor, am putea, in curand, sa navigam online printre zeci de preparate culinare. Si sa stim exact ce comandam, atunci cand mancam in oras.

Ada este tot timpul conectata la retelele de socializare. Urmareste ce fac prietenii ei si posteaza propriile experiente. Iar preparatele culinare deosebite pe care le incearca nu raman niciodata un secret. Pozele ajung pe internet, iar in cateva minute apar si primele reactii.

Schimbul de fotografii.culinare a devenit o pasiune pentru oameni din intreaga lume. Raul Mandru, Mihai Botarel si Mihnea Gheorghiu lucreaza in publicitate in New York si, inspirati de fenomen, au creat pentru un restaurant din oras primul meniu virtual, alcatuit din pozele facute chiar de clientii localului. Mai ales ca multi dintre ei aflasera de restaurant, tot de pe internet.

Iar atunci cand vrei sa incerci ceva nou, o fotografie cu preparatul culinar este de mare ajutor. Mai ales in cazul restaurantelor atipice, unde bucatarul nu respecta, intotdeauna, reteta traditionala.

Meniul virtual ii ajuta pe clienti sa aleaga preparatul perfect. Mai ales ca, pe langa fotografii, pot sa citeasca si parerile celor care au gustat, deja, mancarea. Le da un plus de incredere.

Meniul bazat pe fotografii a facut deja inconjurul lumii, iar filmul de prezentare a restaurantului are zeci de mii de vizualizari.

Recomandari