Pentru reușita rețetei Papricaș de pui, Chef Berry are câteva ponturi pe care le-a dezvăluit în timpul preparării.
Ingrediente pentru Rețeta Papricaș de pui:
- 300 gr pulpe de pui
- 100 gr făină
- usturoi
- 2 foi de dafin
- 3 ouă
- 50 gr griș
- 300 ml suc de roșii
- 5 gr boia de ardei afumată
- 1 ceapă
- ulei
- sare și piper
- 50 gr unt
Mod de preparare pentru Rețeta Papricaș de pui
Pulpele de pui se dezosează, se asezonează cu sare și piper, apoi se trec prin făină și se prăjesc în ulei cu puțin unt.
Unul dintre ponturile lui Berry pentru gust bun și cremozitate este adăugarea untului!
Între timp, se prepară sosul de roșii. Se călește ceapa tocată mărunt, împreună cu 2-3 căței de usturoi, apoi se adaugă sucul de roșii. Se asezonează cu sare, piper, foi de dafin și boia de ardei. Un alt pont este de a combina boiaua afumată cu boia dulce și boia iute!
Se adaugă pulpele de pui rumenite și se completează cu apă fierbunte, sau supă.
Din gălbenușuri amestecate cu griș se prepară compoziția pentru găluște.
Se ia cu lingura din compoziția pentru găluște și se adaugă în sos. Se lasă să fiarbă până când acestea sunt hidratate bine și se ridică la suprafață.
Spor și poftă bună!