Pentru că soarele strălucește tot mai tare în ultima perioadă, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să gătiți o fantezie de primăvară, o rețetă delicioasă, perfectă pentru sezonul...călduț.
Ingrediente:
- Un kilogram de cotlet de porc
- 200 ml de vin alb
- 200 g de gorgonzola
- O lingură de pasta de ardei dulce
- 200 g de rucola
- 200 g de salată verde
- Doi lăptuci
- Patru cartofi roșii
- Patru cartofi dulci
- O legătură de ceapă verde
- 200 g de roșii cherry
- Dressing de muștar
- 100 ml de smântână dulce
Mod de preparare:
Cotletul se frige în tigaie, după care se stinge în vin alb, se strecoară sosul și se adaugă gorgonzola, smântâna dulce și boabe de piper.
Între timp, cartofii se curăță, se fierb și se taie sub formă de cubulețe. Se adaugă legumele, ceapa verde, roșiile și dressingul de muștar.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!