Antena Căutare

Reteta simpla: Ciuperci la gratar cu branza de capra

Iata o reteta simpla si rapida pe care o puteti prepara oricand!

Ingrediente pentru reteta Ciuperci la gratar cu branza de capra:

- 8 ciuperci maronii mari, cu tulpinile retezate aproape de baza;

- 2 catei de usturoi, tocati fin;

- 150g branza de capra;

- 4 felii de sunca, taiate pe jumatate;

- 2 linguri ulei de masline;

- 50g seminte de pin, usor prajite;

- 1 mana mica de patrunjel, tocat grosier;

- lipie coapta si salata verde, pentru servit.

Mod de preparare pentru reteta Ciuperci la gratar cu branza de capra:

1. Se incinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Se sterg ciupercile cu un servet de hartie si se pun pe o tava de copt, cu lamelele in sus. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se presara cu usturoi, se pun bucatele de branza de capra si cate o bucata de sunca deasupra.

2. Se stropesc cu ulei de masline, se acopera cu folie de aluminiu, apoi se dau la cuptor 10 minute (dupa 5 minute, se scoate folia).

3. Se presara semintele de pin si patrunjelul cand ciupercile sunt fragede si branza s-a topit si bolboroseste. Se servesc cu lipie coapta si o frunza de salata verde.

Poftă bună!

FOTO: goodfood.ro

Reteta zilei: Pilaf cu prune uscate... Gustare usoara: Rețeta Salata cu paste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x