- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
O ospătăriță face cunoscut un secret din domeniu. Aceasta este conștientă de cât de populară este cererea în restaurante, astfel că dorește să-i pună în gardă pe clienți.
Secretele meseriei. O ospătăriță dezvăluie ce nu e bine să comanzi niciodată la restaurant: „Știu asta pentru că și eu sunt...”
Adrianah Lee este chelneriță și creatoare de conținut extrem de populară pe YouTube. Ea a devenit recent virală pe TikTok, după ce a împărtășit motivul pentru care este mai bine să eviți să comanzi o anumită băutură atunci când iei masa în oraș.
Chelnerița avertizează în privința unei băuturi pe care mulți o comandă în restaurante. Totodată, spune de ce este o greșeală de care puțini își dau seama. Motivul este unul chiar dezgustător și deloc igienic.
Este vorba de apa cu lămâie, lime sau, de altfel, despre orice garnitură adăugată în băuturi, deoarece sunt puse chiar de ospătari în pahare.
De ce este atât de revoltător? Ei bine, ospătarii lucrează cu banii, încasează plata consumației și duc și aduc mâncarea altor clienți. Astfel că, nu au mereu timp să se spele pe mâini înainte de a-ți ajusta comanda, în cazul în care sunt nevoiți să facă asta.
„Nu știu cine trebuie să audă asta, dar nu puneți o lămâie în apă la un restaurant.
În clipa în care am devenit ospătăriță, mi-am dat seama că nu voi mai cere niciodată o lămâie în apă. Mai întâi, știi că ospătarii le pun acolo pe cont propriu, nu? Se ating de bani, se ating de farfuriile altora… Se ating de tot felul de lucruri.
Și da, evident, ospătarii se spală des pe mâini, dar când duci o masă și clientul spune: <<Patru ape cu lămâie>>, ei pur și simplu le pun. Știu asta pentru că și eu sunt chelneriță”, a precizat tânăra.
Postarea lui Adrianah Lee are sute de mii de vizualizări și a făcut înconjurul lumii.
De asemenea, aceasta spune că ospătarii taie lămâile înainte de a le aduce la masă sau a le pune în băutură. Deși unii poartă mănuși, sunt și persoane care nu o fac. Totodată, pericolul de îmbolnăvire este mare, deoarece ei nu spală fructele înainte de a ți le aduce la masă.
„Când sunt acasă, îmi spăl toate produsele, dar n-am văzut în viața mea o lămâie spălată la restaurant. Am lucrat la multe restaurante, am lucrat în localuri de cinci stele.
Pur și simplu nu pot trece peste asta. Nu știu despre voi, dar nu voi cere niciodată o lămâie în apă. Și dacă văd una, o scot imediat”, a mai adăugat ea.
Piftie de porc - rețetă clasică. Cum se prepară răcitura tradițională... Alimentul preferat al românilor face ca producția lui să fie de 2 ori mai mare decât înainte de 1989. Ce este...