Husele și carcasele îți protejează telefonul de zgârieturi sau lovituri, dar îl afectează în alte moduri. Unele carcase sunt chiar nocive și reduc performanțele telefonului.
După ce ți-ai luat un telefon nou, cu siguranță următoarea achiziție este o husă sau o carcasă care să-l protejeze pentru că ai dat o căruță de bani pe el și ții atât de mult la el, încât te temi pentru siguranța lui și atunci când ia contact cu aerul. Sigur, exagerez puțin, dar e bine să știi că husele nu sunt chiar atât de benefice precum ai crede.
Marea schimbare de la Facebook a venit! Testează butonul dislike, dar nu așa cum te aștepți!
Iată cinci motive care ar trebui să te determine să renunți definitiv la orice husă sau carcasă.
Ai avut un Nokia? Atunci trebuie să știi anunțul bombă făcut de companie! De acum e oficial!
1. Acoperă designul oricărui telefon
Producătorii petrec luni sau ani de zile pentru a concepe un anumit design care să fie în echilibru cu preferințele tale de consumator, dar și cu performanțele gadgetului. Felul în care arată telefonul tău, mai ales dacă este unul ceva mai scump, nu este o întâmplare. Designerii i-au dat intenționat acea formă, acele linii și acea culoare.
Află mai multe despre răul pe care il faci unui telefon cu o carcasă pe el
Jocurile care denaturează realitatea. Pericolul din spatele aplicațiilor care simulează schimbările estetice... Zile libere 2018. Google sărbătorește Ziua Muncii 2018 cu un Doodle special...