Cum măreşti autonomia la iPhone şi iPad în câțiva paşi simpli

Pentru că este foarte probabil să-ţi fi pierdut orice speranţa în legătură cu autonomia la iPhone, urmează câţiva paşi pentru prinde o zi departe de priză.

Pentru că este foarte probabil să-ţi fi pierdut orice speranţa în legătură cu autonomia la iPhone, urmează câţiva paşi pentru prinde o zi departe de priză.

În funcţie de stilul de viaţă pe care îl aveţi şi cât de mult timp petreceţi departe de casă sau fără un încărcător în preajmă, autonomia la iPhone poate fi o problemă mai gravă sau mai puţin gravă. Ideal ar fi să plecaţi dimineaţa de acasă şi seara când ajungeţi înapoi să vă puneţi telefonul la încărcat.

În majoritatea cazurilor însă, dacă v-aţi făcut un obicei din a vorbi mai mult la telefon sau de a scrie emailuri pe mobil, tinde să fie imposibil să nu vă mai contectaţi smartphone-ul la un încărcător pe parcursul zilei.

Citeste AICI continuarea articolului!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri