Căutare Live

FACEBOOK a picat în România, VINERI, 16 martie 2018! Posibile cauze

Probleme cu Facebook, vineri, 16 martie.

Facebook a picat în România vineri, 16 martie 2018. Mulți utilizatori ai acestei rețele sociale sau întâmpinat probleme în după-amiaza zilei de 16 martie. Posibile cauze.

FACEBOOK a picat în România. Mai multe persoane nu s-au putut conecta la Facebook, altele nu au putut să trimită sau să primească mesaje. Mai mult, este posibil ca unele mesaje pe care le-ați trimis să nu fi ajuns la destinație, deși apăreau "livrate".

FACEBOOK a picat în România, VINERI, 16 martie 2018! Posibile cauze

Google, schimbare de ultimă oră! Ce este INTERZIS

Facebook a picat în România. Site-ul downdetector.com anunță probleme în mai multe țări cu rețeaua de socializare. Facebook a mai avut probleme de acest gen și în lunile trecute. Cel mai probabil, este vorba de o defecțiune tehnică, însă cauzele exacte nu se cunosc încă. De asemenea, și aplicația Instagram a avut de suferit vineri, 16 martie.

Problemele rețelei Facebook au fost rezolvate la scurt timp.Site-ul poate fi accesat și pe desktop și pe mobil, iar aplicația de messenger este din nou funcțională

Crezi că ţi-a accesat cineva fişiere din computer? Iată cum poţi afla cine a intrat în calculatorul tău şi când... Schimbarea MOMENTULUI la Facebook! Experiența va deveni complet diferită în curând!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri