Antena Căutare

FACEBOOK a picat în România, VINERI, 16 martie 2018! Posibile cauze

Probleme cu Facebook, vineri, 16 martie.

Facebook a picat în România vineri, 16 martie 2018. Mulți utilizatori ai acestei rețele sociale sau întâmpinat probleme în după-amiaza zilei de 16 martie. Posibile cauze.

FACEBOOK a picat în România. Mai multe persoane nu s-au putut conecta la Facebook, altele nu au putut să trimită sau să primească mesaje. Mai mult, este posibil ca unele mesaje pe care le-ați trimis să nu fi ajuns la destinație, deși apăreau "livrate".

FACEBOOK a picat în România, VINERI, 16 martie 2018! Posibile cauze

Google, schimbare de ultimă oră! Ce este INTERZIS

Facebook a picat în România. Site-ul downdetector.com anunță probleme în mai multe țări cu rețeaua de socializare. Facebook a mai avut probleme de acest gen și în lunile trecute. Cel mai probabil, este vorba de o defecțiune tehnică, însă cauzele exacte nu se cunosc încă. De asemenea, și aplicația Instagram a avut de suferit vineri, 16 martie.

Problemele rețelei Facebook au fost rezolvate la scurt timp.Site-ul poate fi accesat și pe desktop și pe mobil, iar aplicația de messenger este din nou funcțională

Cum poți afla parola unei rețele wireless. Este mai simplu decât te-ai fi așteptat. Oricine poate!... Schimbarea MOMENTULUI la Facebook! Experiența va deveni complet diferită în curând!...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x