Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Facebook introduce noul design pentru utilizatori! Ce se schimbă la pagini

Mulți dintre utilizatorii Facebook au trăit o surpriză uriașă atunci când și-au accesat contul personal. Dezvoltatorii celebrei rețele de socializare au făcut modificări semnificative.

Facebook anunță un design nou

Cei de la Facebook au anunțat de curând faptul că testează un nou design pentru Facebook. Potrivit unor declarații recente, giganții americani urmăresc în prezent să testeze reacțiile utilizatorilor la un Facebook cu un design schimbat, mult mai curat și mai citibil.

FACEBOOK ADUCE UN DESIGN NOU UTILIZATORILOR

Inițial doar utilizatorii aplicației Facebook pentru mobil au descoperit versiunea nouă, dar urmează ca designul să fie propus și celor care folosesc platforma pe calculator sau laptop.

Utilizatorii pot astfel să descopere o experiență Facebook îmbunătățită, mai ușor de utilizat și cu un aspect mult mai modern.

citește și: Schimbare importantă, la apelurile video de pe Facebook! Ce vor putea face utilizatorii

Practic, vizual vorbind, paginile vor fi preponderent albe și informațiile importante vor fi mai vizibile și ușor de identificat, datorită aspectului „aerisit”.

Facebook introduce noul design pentru utilizatori! Ce se schimbă la pagini

Noul design propus de cei de la Facebook

Pentru cei care au deschis recent pagina de Facebook și nu s-au înțeles prea bine cu noul design există posibilitatea de-a opta pentru cel anterior, folosit în prezent de milioane de oameni din întreaga lume.

citește și: Grijă mare! Sute de utilizatori s-au trezit cu conturile de Facebook blocate. Fotografiile și mesajele ce duc la eliminarea de pe platforma socială

O altă modificare semnificativă inclusă recent este opțiunea modului „întunecat”, cu pagini negre, în care scrisul și diferitele chenare sunt puternic evidențiate.

Facebook introduce noul design pentru utilizatori! Ce se schimbă la pagini

Noul design propus de cei de la Facebook

Schimbări vor fi și din punct de vedere al informațiilor din Newsfeed, Facebook punând accent pe evidențierea postărilor persoanelor apropiate, cu care intrăm cel mai des în contact.

În plus, utilizatorii Facebook vor putea invita persoane să participe la „Messenger Rooms”, inclusiv persoane care nu au un cont pe platforma de socializare, pentru apeluri video de grup, iar apoi vor putea transmite în direct, pe orice profil, pagină sau grup de pe platforma Facebook.Transmisiunile în direct de pe pagini Facebook s-au dublat în iunie comparativ cu anul anterior, în urma măsurilor de distanţare socială impuse de autorităţile mai multor ţări începând din martie, ca reacţie la pandemia de coronavirus.

O modificare extrem de apreciată de comunitatea celor pasionați de jocuri online este implementarea unui sistem de chat pentru grupurile specifice.

Recomandari