Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Nu te lăsa fraierit! Dacă vrei un laptop la mâna a doua, așa faci să nu iei țeapă

Dacă vrei să cumperi un laptop second hand, cel mai probabil ai început deja să îl cauți pe site-urile cu anunțuri.

Dacă vrei să cumperi un laptop second hand, cel mai probabil ai început deja să îl cauți pe site-urile cu anunțuri. Totuși, nu ți-ar strica niște sfaturi care să te ajute să te decizi asupra unui nou computer și să nu dai banii degeaba.

Când cumperi un laptop second hand, fie că o faci de la o persoană cunoscută, fie că este de pe un site de anunțuri, sunt câteva probleme pe care le vei întâmpina. Niciun produs nu este mai bun decât unul nou, căruia îi dai tu țipla jos și pentru care încă ai garanție, dar uneori lipsa de bani te poate motiva să cauți și alte soluții.

Înainte de orice, trebuie să te gândești la ce vei folosi acest laptop și să-i cunoști alternativele. Spre exemplu, poți să ai nevoie de unul foarte ușor, ultraportabil, pe care să îl iei cu tine și să scrii de oriunde. Poate vrei unul de gaming, moment în care greutatea nu mai contează, dar contează ecranul și calitatea tastaturii (în caz că nu folosești un gamepad). Odată ce ți-ai răspuns la această întrebare: “la ce voi folosi laptopul?”, te poți gândi cam ce dotări minime să aibă.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari