Samsung Galaxy S10+. Cel mai altruist model: își încarcă frățiorii rămași fără baterie, nu-i lasă la greu!

 

Familia Samsung S10 a apărut pe piață cu trei modele. Toate cu design nou, decupat cu laserul. Verificarea de securitate e integrată direct în ecran, iar lichidul unic din componența Dynamic AMOLED reduce lumina albastră deranjantă cu 42%. Dar punctul forte e faptul că ”donează” energie frățiorilor aflați în suferință de baterie: pui deasupra lui smartphone-ul aflat la ananghie și acestea prinde a se încărca

Având în spate 10 ani de pionierat, dar și multe premiere în domeniu, cei de la Samsung se prezintă cu o galaxie: Galaxy S10e, S10 și S10+, trei bijuterii care-ți aduc următoarele generații de inovații mobile. Să facem, așadar, prezentările!

DESIGN

Pentru că este recreat complet, fără margini ce să-ți distragă atenția, telefonul nu iese doar în evidență, dar se și distanțează de celelalte. La el vizionezi neîntrerupt. Ecranul elegant Infinity-Q Display este decupat perfect cu laserul, vine cu o securitate sportivă dar și cu un Dynamic AMOLED, cel mai inovator ecran Galaxy de până acum! Specialiștii au schimbat verificarea de securitate de pe spatele telefonului, aducând-o în față, integrând scanerul ultrasonic pentru amprente direct în ecran. Ai putea crede că este complicat? Nici vorbă: sigur și ușor de folosit — îți permite să deblochezi, să tragi sau să ții degetul pentru a deschide aplicația dorită. 

Află detalii despre camera video, inteligența și performanțele sale AICI!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI