Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Scenariul pentru care n-ar trebui să intri în panică. Ce poți să faci când se încinge telefonul prea mult

Sunt multe circumstanțe în care smartphone-ul tău s-ar putea încălzi tare. De aceea, trebuie să ai în vedere ce faci dacă ai telefonul fierbinte.

Sunt multe circumstanțe în care smartphone-ul tău s-ar putea încălzi tare. De aceea, trebuie să ai în vedere ce faci dacă ai telefonul fierbinte.

Smartphone-urile moderne sunt mai rapide ca niciodată. Acestea au o putere de procesare comparabilă cu PC-urile de top de acum câțiva ani. Spre deosebire de un computer convențional însă, într-un telefon nu găsești o soluție de răcire activă, nu există ventilatoare.

Cifrele la care se uită cu groază producătorii de telefoane. După 14 ani de bogăție, vine scăderea

Din acest motiv, în condiții normale de utilizare, s-ar putea încălzi destul de tare. Dacă întâmpini însă dificultăți în a-l ține în mână, ar fi bine să te îngrijorezi. Mai jos, voi detalia ce faci dacă ai telefonul fierbinte, pentru a preveni un dezastru.

Miliardarul care vrea să dea internet întregii planete. Ultima ispravă a lui Elon Musk e demnă de istorie

Majoritatea telefoanelor inteligente incorporează mecanisme pentru a preveni supraîncălzirea. Dacă telefonul ți se încălzește prea tare, s-ar putea să devină mai lent, să nu mai poți face poze sau să nu mai poți folosi blițul. Afișarea unui mesaje precum cel de mai jos reprezintă, de asemenea, o posibilitate reală. Aceste mecanisme au fost implementate deoarece scenariul încălzării până la niveluri îngrijoărtoare este o posibilitate reală.

Află ce trebuie să faci și să nu faci când telefonul devine prea fierbinte

Recomandari