Top 10 – Cele mai bune tablete in 2012

Anul 2012 a fost fara indoiala un an prielnic pentru industria dispozitivelor mobile. Atat telefoanele mobile, dar mai ales tabletele, s-au bucurat de o atentie sporita din partea utilizatorilor si au reusit sa inregistreze vanzari record.

Daca in urma cu ceva timp, tableta era privita ca un dispozitiv usor ciudat si fara prea mare utilitate, in prag de 2013 toata lumea isi doreste o astfel de “jucarie”. Indiferent de nevoia pe care vine sa o satisfaca, fie ca vorbim de: a citi carti, a rula jocuri si aplicatii, sau chiar munca, tableta a devenit un gadget extrem de popular si de ravnit.

Dar destul cu vorbaria si sa ne apucam de lucruri serioase. Mai exact, hai sa aflam care au fost cele mai “tari” tablete din 2012. Si cand zic tari ma refer la acele modele care au starnit cele mai multe pasiuni si controverse, ale caror prime loturi s-au epuizat destul de repede din stocuri si care au impresionat prin performante, dotari, functii de invidiat si un raport calitate pret cat mai bun.

10. Sony Xperia Tablet S

Vorbim de o jucarie cu un display LCD de 9,4 la 1280 x 800 pixeli (160 ppi), un procesor NVIDIA Tegra 3 quad core de 1,3GHz, 1GB RAM, procesor grafic GeForce ULP si o camera de 8 megapixela capabila sa inregistreze Full HD. Sony Xperia Tablet S ruleaza Android Ice Cream Sandwich, iar acumulatorul intern de 6000 mAh ar trebui sa fie suficient pentru o zi de utilizare.

9. Kindle Fire HD 8,9 inci

De ce am ales acest model in top si nu fratele mai mic Kindle Fire HD de 7 inci? Foarte simplu, pentru ca acesta ofera o experienta superioara in utilizare si asta in principal datorita display-ului IPS ceva mai mare si cu o rezolutie net superioara (1920×1200). Jucaria celor de la Amazon are o densitate de 254 ppi, un chipset TI OMAP4470 format dintr-un procesor dual-core la 1,5 GHz, 1GB RAM si un procesor grafic SGX544, totul la aproximativ 1600 de lei sau chiar 2600 de lei pentru modelul 4G.

Citeste aici continuarea topului!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri