Căutare Live

Top 10 – Cele mai bune tablete in 2012

Anul 2012 a fost fara indoiala un an prielnic pentru industria dispozitivelor mobile. Atat telefoanele mobile, dar mai ales tabletele, s-au bucurat de o atentie sporita din partea utilizatorilor si au reusit sa inregistreze vanzari record.

Daca in urma cu ceva timp, tableta era privita ca un dispozitiv usor ciudat si fara prea mare utilitate, in prag de 2013 toata lumea isi doreste o astfel de “jucarie”. Indiferent de nevoia pe care vine sa o satisfaca, fie ca vorbim de: a citi carti, a rula jocuri si aplicatii, sau chiar munca, tableta a devenit un gadget extrem de popular si de ravnit.

Dar destul cu vorbaria si sa ne apucam de lucruri serioase. Mai exact, hai sa aflam care au fost cele mai “tari” tablete din 2012. Si cand zic tari ma refer la acele modele care au starnit cele mai multe pasiuni si controverse, ale caror prime loturi s-au epuizat destul de repede din stocuri si care au impresionat prin performante, dotari, functii de invidiat si un raport calitate pret cat mai bun.

10. Sony Xperia Tablet S

Vorbim de o jucarie cu un display LCD de 9,4 la 1280 x 800 pixeli (160 ppi), un procesor NVIDIA Tegra 3 quad core de 1,3GHz, 1GB RAM, procesor grafic GeForce ULP si o camera de 8 megapixela capabila sa inregistreze Full HD. Sony Xperia Tablet S ruleaza Android Ice Cream Sandwich, iar acumulatorul intern de 6000 mAh ar trebui sa fie suficient pentru o zi de utilizare.

9. Kindle Fire HD 8,9 inci

De ce am ales acest model in top si nu fratele mai mic Kindle Fire HD de 7 inci? Foarte simplu, pentru ca acesta ofera o experienta superioara in utilizare si asta in principal datorita display-ului IPS ceva mai mare si cu o rezolutie net superioara (1920×1200). Jucaria celor de la Amazon are o densitate de 254 ppi, un chipset TI OMAP4470 format dintr-un procesor dual-core la 1,5 GHz, 1GB RAM si un procesor grafic SGX544, totul la aproximativ 1600 de lei sau chiar 2600 de lei pentru modelul 4G.

Citeste aici continuarea topului!

Google incerca sa ne intristeze de Craciun!... A aparut pe piata primul smartphone african. Costa 130 de euro!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri