Ai dat greș cu orice dietă, fiindcă nu ai știut secretul! Cum scapi definitiv de pofta de dulce?

Descoperirea momentului te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus simplu și rapid, dacă aplici secretul nostru. Cum poți să scapi de pofta de dulce, care ne dă tuturor atâtea bătăi de cap?

Află și tu secretul! Cum scapi definitiv de pofta de dulce?

Susan Peirce Thompson este este specialistă în neuroștiințe și a descoperit recent faptul că nu trebuie să ne simțim vinovați dacă avem poftă de ceva dulce și astfel facem ca dietele de slăbit să nu mai aibă efect.

Toți ne chinuim să slăbim și să scăpăm de kilogramele în plus, dar nu reușim întotdeauna să ne atingem scopul. De cele mai multe ori, greșeala pe care o facem este să mâncăm ceva dulce, fiindcă ni se face poftă.

Totuși, conform specialistului Susan Peirce Thompson, pofta de dulce nu este ceva de care trebuie să ne fie rușine, căci totul are legătură cu creierul nostru.

Ai dat greș cu orice dietă, fiindcă nu ai știut secretul! Cum scapi definitiv de pofta de dulce?

Află și tu secretul! Cum scapi definitiv de pofta de dulce?

Află și tu secretul! Cum scapi definitiv de pofta de dulce?

Practic, aceasta a explicat faptul că mâncărurile din zilele noastre conțin o cantitate foarte mare de sare și de zahăr, lucru ce derutează creierul și îl face să transmită mult mai târziu semnalul că ne-am săturat și ar trebui să ne oprim din mâncat. Totul are legătură cu nivelul de insulină din corp, care crește atât de mult încât blochează hormonul responsabil de sentimentul de sațietate.

În plus, alimentele ce conțin zahăr declanșează secreția de dopamină în corp, un hormon responsabil de starea de bine. Care sunt totuși regulile unei diete de simple și rapide, prin care poți scăpa de kilogramele în plus și de pofta de dulce?

  1. Scapă de orice aliment conține zahăr, inclusiv mierea sau îndulcitorii.
  2. Nu mai consuma făină sau produse făinoase
  3. Cântărește orice masă ca să te asiguri că nu „trișezi” la gramaj
  4. Rezumă-te la trei mese pe zi.
Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri