Este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi pe care îl găseşti în piaţă şi pe care nu l-ai exploatat la maximum până acum.
Usturoiul sălbatic, cunoscut sub denumirea de leurdă, purifică sângele şi este benefic pentru colesterol, împotriva răcelii, a stărilor depresive tensiunii arteriale şi asteniei de primăvară.
Cum sa mananci leurda:
In primul rand, pentru ca este o planta verde de primavara, pune-o in toate salatele pe care le faci. Combin-o si cu alte legume de primavara, cum sunt sparanghelul si cartofii noi.
Ouale sunt si ele o alegere foarte buna. Adauga leurda in omleta sau in frittata. Nu in ultimul rand, adauga leurda in supele si ciorbele de primavara.
Limonada mov este ultimul trend în materie de sănătate! Ce se întâmplă în corpul tău după ce bei un pahar!... Adio, placă, perie, chin! Cum obții un păr drept permanent cu o mască din ingrediente 100% naturale...