Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Alimentul-minune pe care trebuie să-l consumi în fiecare zi primăvară ca să ai o sănătate de fier. Ai trecut pe lângă el, dar nu l-ai cumpărat pentru că nu ştiai

Este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi pe care îl găseşti în piaţă şi pe care nu l-ai exploatat la maximum până acum.

Este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi pe care îl găseşti în piaţă şi pe care nu l-ai exploatat la maximum până acum.

Usturoiul sălbatic, cunoscut sub denumirea de leurdă, purifică sângele şi este benefic pentru colesterol, împotriva răcelii, a stărilor depresive tensiunii arteriale şi asteniei de primăvară.

Cum sa mananci leurda:

In primul rand, pentru ca este o planta verde de primavara, pune-o in toate salatele pe care le faci. Combin-o si cu alte legume de primavara, cum sunt sparanghelul si cartofii noi.

Ouale sunt si ele o alegere foarte buna. Adauga leurda in omleta sau in frittata. Nu in ultimul rand, adauga leurda in supele si ciorbele de primavara.

Recomandari