Antena Căutare

Amestecă aceste 3 ingrediente și vei obține un păr perfect

Atentie la factorii care duc la pierderea progresiva a podoabei capilare

Oscilațiile de temperatură, intemperiile, deficiențele organismului, toate își pun amprenta asupra părului nostru.

Există numeroși factori care duc la pierderea progresivă a podoabei capilare, printre care amintim: infectii severe, moștenirea genetică, tulburările de alimentație, bolile autoimune, operatii majore, scadere in greutate, stres, tratamente de combatere a cancerului, nasterea,, lipsa de fier din organism etc.

Dacă te confrunți și tu o cădere masivă a părului sau pur și simplu vrei să o previi, îți oferim varianta unei măști de păr naturale, ce conține doar trei ingrediente extrem de sănătoase: ulei de ricin, gălbenuș de ou, miere de albine.

Aveți nevoie de:

Articolul continuă după reclamă
  • 2 linguri de ulei de ricin
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura de miere

Amestecați toate ingredientele până la o omogenizare perfectă. Aplicați apoi acest amestec la rădăcinile părului și pe scalp, continuând până la vârfurile firului de păr. Puneți o căsca de dus apoi pe păr și lăsați masca să acționeze 2 – 4 ore. Spălați părul apoi cu șampon. Repetați aplicarea măștii de două ori pe săptămâna. În câteva luni efectul va va surprinde. Părul va începe să se regeneeze și va deveni mai viguros.

Uleiul de ricin

Este bogat în aminoacidul ricinoleic, care pătrunde în scalp și în foliculii de păr, reglând nivelul ph-ului și combătând mătreață și căderea părului.

Galbenușul de ou

Gălbenușul de ou este bogat în vitamine, proteine și acizi grași care întăresc părul, dar și în vitamina E care ajută la creșterea părului și îl hidratează. Conține de asemenea și lecitină care previne ruperea și despicarea părului.

Mierea de albine

Abundă în antioxidanți care înmoaie părul și întăresc foliculii de păr. Mierea de albine ajută de asemenea la regenerarea părului, oprește căderea lui și îl hidratează in profunzime.

Te dor mâinile? Organismul îți transmite cel mai important mesaj... Ai  trecut printr-o operație chirurgicală? Dieta acesta este recomandată de medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x