Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Noul tip de coronavirus, mai periculos decât se credea. Cât supraviețuiește, de fapt, pe suprafețe

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut semnificativ în ultimele zile, în România, iar oamenii de știință atrag atenția că acesta este mai periculos decât se credea. 

Noul tip de coronavirus, mai periculos decât se credea. Cât supraviețuiește, de fapt, pe suprafețe

Mai exact, se pare că oamenii de știință au stabilit că noul coronavirus supraviețuiește pe suprafețe mai bine de două săptămâni.

În urma unei anchete realizate la bordul navei de lux Diamond Princess, experții de la Centrul pentru prevenirea bolilor din statele Unite au descoperit că virusul supravieţuieşte pe anumite suprafeţe mai bine de două săptămâni.

Ultimă oră! Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 762! Opt decese!

Mai exact, aceștia au descoperit urme ale noului coronavirus la bordul navei chiar şi la 17 zile după ce pasagerii au fost debarcaţi.

Inițial, oamenii de știință au apreciat că noul tip de coronavirus rămâne activ pe suprafeţe precum plastic sau oţel inoxidabil până la trei zile.

Previziune terifiantă, de la cercetători! Ce urmează după pandemia de coronavirus. „COVID-19 este doar începutul! Ne-o facem cu mâna noastră!”

Zece pacienți de pe nava Diamond Princess au murit

3.700 de oameni se aflau pe Diamond Princess în momentul în care nava a fost plasată în carantină în largul coastelor Japoniei.

Dintre aceştia, peste 800, printre care şi doi români, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar zece dintre ei au murit.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro