Dieta care te scapă definitiv de grăsimea de pe burtă! Bei 7 zile și slăbești

Ce trebuie sa bei ca sa dai jos grasimea din jurul taliei.

DIETA care te scapă definitiv de grăsimea de pe burtă! Este important ce mănânci, dar și ce bei, asta dacă vrei să scapi odată pentru totdeauna de inestetica grăsime de pe burtă.

Chiar dacă dietele ne ajută să slăbim, de cele mai multe ori, grăsimea de pe burtă nu dispare. O băutură bazată pe trei ingrediente proaspete poate face minuni. Sucul prezentat mai jos este eficient în topirea grăsimii din jurul taliei. Se consumă zillnic, timp de 14 zile, însă efectele se văd din prima săptămână. aceste remedii.

Ingrediente: un grapefruit proaspăt, o lingură de miere de albine organică, două linguri de oțet de mere.

Mod de preparare:

Stoarce grapefruitul cu ajutorul unui blender și amestecă-l cu mierea și oțetul de mere. Bea acest amestec în fiecare dimineață pe stomacul gol. Dacă ai probleme cu stomacul este indicat să îl bei seară, înainte de culcare. Acest suc are un grad de aciditate crescut și nu toate persoanele îl tolerează pe stomacul gol.

Nu uita să combini băutura cu o dietă adecvată și mișcare. Evită sucurile acidulate si alcoolul.

sursă: estisuperba.ro

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri