Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dieta de 10 zile cu limonadă. Slăbești 9 kilograme și elimini toxinele. E preferata lui Beyonce

Dieta de 10 zile cu limonadă se numără printre cele mai eficiente cure de slăbire și detoxifiere a organismului. Rezultatele sunt vizibile încă din primele zile, însă efortul depus este pe măsură. 

Dieta de 10 zile cu limonadă se numără printre cele mai eficiente cure de slăbire și detoxifiere a organismului. Rezultatele sunt vizibile încă din primele zile, însă efortul depus este pe măsură.

Cunoscută și sub denumirea de ,,Master Cleanse”, dieta a fost adoptată și de cântăreața Beyonce, care a declarat că a slăbit în jur de 10 kilograme cu ajutorul ei. De atunci, numeroase staruri de la Hollywood au apelat la celebra cură.

Dieta de 10 zile cu limonadă: ce principii are la bază?

Cea mai importantă regulă a acestei metode de slăbire și de eliminare a toxinelor din corp este renunțarea la alimentele solide, pe parcursul a 10 zile, iar băutura principală pe care trebuie să o consumi este, bineînțeles, limonada.

Astfel, trebuie să îți începi ziua cu un litru de apă, în care vei adăuga două lingurițe de sare de mare. Lichidul se consumă pe stomacul gol.

Pe parcursul întregii zile zilei vei consuma între 6 și 12 pahare de limonada, iar la finalul zilei vei bea un ceai din plante cu efect laxativ.

Apa și ceaiul de mentă sunt alte lichide permise pe parcursul dietei.

Cum prepari limonada?

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

300 mililitri de apă plată;

două lingurițe de suc de lămâie proaspat stors;

două lingurițe de sirop de arțar;

un praf de piper cayenne.

Mod de preparare:

Combină ingredientele de mai sus și consumă băutura.

După cele 10 zile, trecerea la alimentele solide se face treptat, astfel că, în prima zi, trebuie să consumi sucuri din fructe și legume. În cea de-a doua zi poți mânca supă de legume, iar în a treia zi îți poți pregăti, pentru prima parte a zilei, o salată cu care și zeama de la o lămâie, fără ulei. Seara, poți mânca tot o salată, în care adaugi și cereale. Treptat, adaugă un nou aliment, până revii la un stil de viață echilibrat.

Pe parcursul celor 10 zile poți slăbi până la 9 kilograme, dacă respecți cu strictețe regulile dietei.

Recomandari