Căutare Live

DIETA CU KEFIR: nu te înfometezi, pierzi într-un timp-record kilogramele în plus și îți detoxifici organismul!

Dacă îţi plac lactatele, află că poţi slăbi cu dieta cu kefir, una foarte ușor de ținut.E un regim iubit de balerine și de către fotomodele pentru că este foarte eficient! Se ştie că laptele conţine proteine, deci este săţios şi te ajută să sari peste mese. 

Dacă îţi plac lactatele, află că poţi slăbi cu dieta cu kefir, una foarte ușor de ținut.E un regim iubit de balerine și de către fotomodele pentru că este foarte eficient! Se ştie că laptele conţine proteine, deci este săţios şi te ajută să sari peste mese.

În timpul acestei diete trebuie să iei trei mese pe zi, dar nu o ţine mai mult şsau ia vitamine şi minerale ca să compensezi pierderile. Fiind o dietă hipocalorică e posibil să inducă şi o stare de oboseală.

Dietă cu kefir este o modalitate ușoară de a slabi fără a suprima poftă de mâncare așa cum o fac anumite suplimente alimentare; această dietă ajută metabolismul și implicit bunul mers al digestiei.

Nu e necesar să te epuizezi fizic în sala sau să te înfometezi pentru a a avea silueta de vis. În primul rând, o dietă sănătoasă cere o nutriție adecvată. Dacă nu știai, kefirul vine de la cuvântul din limba turcă ”keif” care înseamnă ”senzația de bine după ce mănânci”. De secole, kefirului i s-au atribuit puteri vindecătoare. Așa cum se știe, kefirul este cel mai sănătos produs lactat.

Dieta cu kefir – exemple și reguli

Dieta cu kefir este ușor de ținut, fiind o modalitate de a slabi pentru toate bugetele. Mai jos este un exemplu de meniu zilnic pentru dietă cu kefir:

-la micul dejun: un pahar de kefir, o felie de pâine prăjită sau un biscuit;
-gustarea de dimineață: 100 g de fructe și un pahar de kefir;
-la prânz: o salată de legume și un pahar de kefir;
-la cină: un pahar de kefir și 100 g de fructe (se recomandă merele)
-gustarea de seară: 100 g de brânză, un pahar de kefir;
-înainte să mergi la culcare mai bea un pahar de kefir;

Poți schimba anumite alimente din meniu, dar trebuie să ții minte că limita pe zi este de 1200 calorii. Un exemplu perfect de regim cu kefir este combinație cu fructe exceptând bananele și strugurii, sau cu cereale.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Dieta de 13 zile! Îți schimbi metabolismul și nu te mai îngrași timp de doi ani! Pierzi 10 de kilograme!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri