Antena Căutare

Dieta de vedeta: Olivia Steer, meniu minune fara pic de carne

Are doi copii, dar si-a mentinut silueta de invidiat. Generoasa, Olivia Steer a impartasit cateva secrete ale frumusetii ei si trucuri la care apeleaza pentru a se mentine in forma.

Este drept, pentru sotia lui Andi Moisescu nu este vorba de rasfat, ci de necesitate. Olivia este ingrozita de faptul ca, dupa ce tatal si sora ei au murit de cancer, ea ar putea fi urmatoarea. De aceea, si-a adaptat alimentatia, consumand produse bio si gatind fara ulei. Iata ca, acum, vedeta a dezvaluit cum arata meniul complet pentru o zi.

„Dimineata, prefer varianta rapida si eficienta a marului ras pe razatoarea mica, amestecat cu o lingurita-doua de nuci caju fin rasnite si inca una de miere. La noi in familie, treaba asta a fost botezata «deliciu». E intr-adevar delicioasa, tine de foame si te incarca cu energie la maximum pentru cateva ore, fara sa te ingrase si fara sa-ti dea «batai de cap digestive»", a subliniat Olivia pentru Ce se intampla doctore?.

„Pentru ca e de sezon, fac la pranz salata de sfecla cruda, rasa pe razatoarea mica si amestecata cu o lingurita de miere, sucul unei jumatati de lamaie, putin ulei de masline crud, jumatate de lingurita de chimen macinat si sare. E excelenta impotriva anemiei si extrem de mineralizanta. Pentru o varianta imbunatatita, poti adauga in ea si un morcov ras fin, pentru mai mult betacaroten, mai ales daca lucrezi la calculator si ti se inrosesc ochii.

La salata asta merge de minune o portie de cartofi fierti la aburi, amestecati cu jumatate de cana de alge wakame (proteine complete si aport serios de minerale, printre care si iod in varianta organica) cu ulei de masline presat la rece si jumatate de lingurita de sos de soia. Daca raman pe acasa, nu ma sfiesc sa zdrobesc pe deasupra doi-trei catei de usturoi, ca sa fiu sigura ca nu ma paste raceala sau gripa.

Daca simt nevoia de o supa, o fac din legumele clasice (morcovi, patrunjel, telina, cartofi) fierte aldente, pasate bine cu mixerul, imbunatatita cu o lingura-doua de pasta de susan, 3-4 catei de usturoi zdrobiti si mult marar tocat. Iese o supa-crema de festival, buna de luat in termos si la patinoar!

Seara, merg pe variante blande cu digestia, cum ar fi un smoothie. Adica un mar, o banana, un sfert de cana de seminte de canepa (proteine complete si Omega 3 si 6 in proportii echilibrate), o cana de bors proaspat facut in casa, jumatate de legatura de patrunjel/o mana de spanac si o lingura generoasa de miere. Totul se pune in blender pana rezulta un nectar divin, mai ales pentru sanatate. Dupa o zi de papa echilibrata, ma pot duce la nani. Dorm ingereste!", a marturisit frumoasa.

Roinita stimuleaza memoria si induce un somn profund... Iarna, o problema pentru bolnavii cronici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x