Dieta fulger cu care Adele a slăbit 20 de kilograme peste noapte! A mâncat inclusiv ciocolată

Surpriză uriașă pentru fanii cântăreței Adele, după ce vedeta a fost surprinsă la plajă, cu un look complet nou! Practiv, vedeta a slăbit mai bine de 20 de kilograme, fără prea mult efort! Care este dieta cu care a dat rapid kilogramele jos?

Cu ce dietă a slăbit Adele 20 de kilograme?

Sătulă să tot fie subiectul unor glume răutăcioase cu privire la modul în care arată, Adele a recunoscut faptul că s-a confruntat ani de zile cu probleme legate de kilogramele în plus. În 2015, artista anunța că alege un stil de viață sănătos, pentru a-și proteja vocea. Totuși, acest lucru n-a făcut-o totuși să arate și mai slabă.

Acum, Adele a descoperit o dietă ce a făcut adevărate minuni la ea, căci artista a slăbit mai bine de 20 de kilograme, fără prea mare efort. Practic, 90% din reușită a fost datorată dietei și doar 10% exercițiilor de pilates pe care le face singură, acasă.

Dieta fulger cu care Adele a slăbit 20 de kilograme peste noapte! A mâncat inclusiv ciocolată

Cu ce dietă a slăbit Adele 20 de kilograme?

Cu ce dietă a slăbit Adele 20 de kilograme?

Camila Goodis este brazilianca despre care se spune că a făcut-o pe Adele să slăbească, cu regim și sport.

DIETA ȚINUTĂ DE ADELE

Cum arată dieta cu care Adele a reușit să slăbească mai bine de 20 de kilograme? Cântăreața a dezvăluit că a renunțat la țigări, băuturi alcoolice, cofeină (cafea, energizante, sucuri).

În plus, dieta care a făcut-o pe artistă să slăbească rapid se numește Sirtfood și exclude complet mâncărurile condimentate, sărate, în combinații nepotrivite sau alimentele acide sau fructele citrice. Smoothie-urile au fost baza alimentației sănătoase, prin care cântăreața a reușit să slăbească rapid.

Dieta Sirtfood permite inclusiv consumul de ciocolată, dacă se respectă în rest regulile unei alimentații sănătoase.

Ultimele știri