Căutare Live

Ești fumător și plămânii tăi sunt deja negri? S-a descoperit elixirul ce te scapă de probleme!

Fumatul este un viciu scump nu doar pentru buzunar, ci și pentru sănătate!

Fumatul este un viciu scump nu doar pentru buzunar, ci și pentru sănătate!

Deși știi că acest obicei îți marchează corpul pe termen lung, totuși nu reușești să te lași de fumat.

El e Abu și nu a mai mâncat nimic de șapte zile! Ca el mai sunt 40.000 de oameni, captivi într-un oraș ce a rămas fără mâncare de câteva luni!

De aceea, pentru a mai ameliora din efectele nocive pe care le are fumatul asupra plămânilor tăi, atunci iată rețeta unui adevărat elixir.

Ai nevoie de:

  • Un kilogram de ceapă
  • O rădăcină curățată de ghimbir
  • Un litru de apă
  • 400 grame de miere

Pune apa și mierea într-o oală la fiert. Adaugă ceapa și ghimbirul, tăiate sau feliate cât mai mic. Adaugă ghimbirul și lasă până scade la jumate amestecul. Pune lichidul într-un borcan, la rece.

Consumă zilnic câte două linguri din acest amestec, pe stomacul gol. Plămânii tăi se vor curăța și vei deveni mult mai sănătos!

ATENȚIE MARE! Îți usuci rufele în casă, pe calorifer? La ce riscuri uriașe te expui!... Ai o gumă de mestecat? Mai bine lasă! Ce se întâmplă cu capul tău, dacă ai acest obicei!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri