Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mănâncă, aleargă, slăbeşte! Un experiment de şase săptămâni creat de ştirista Ela Crăciun pentru o siluetă perfectă!

Pentru că perioada sărbătorilor de iarnă pune la mare încercarea silueta, ştirista Ela Crăciun a creat un experiment de şase săptămâni bazat pe un stil de viaţă sănătos pentru obţinerea greutăţii ideale!

Pentru că perioada sărbătorilor de iarnă pune la mare încercarea silueta, ştirista Ela Crăciun a creat un experiment de şase săptămâni bazat pe un stil de viaţă sănătos pentru obţinerea greutăţii ideale!

”Am auzit mai multe păreri ale oamenilor alarmaţi de greutatea la care au ajuns. Unii par foarte hotărâţi să treacă la slăbit, ca întotdeauna, "de luni", mai ales că aceasta decurge şi ca o consecinţă directă a celebrelor rezoluţii pentru noul an. Să intre la dietă, să bea doar apă plată cu lămâie, să meargă la sală. Însă răspunsul la această situaţie nu este acela de a face toate acestea o perioadă de timp până vor ajunge la o anumită greutate sau la anumite dimensiuni. Important este ca fiecare dintre noi să adopte un stil de viaţă sănătos. Pentru că sportul face casă bună cu alimentaţia sănătoasă şi are rezultate excepţionale cu condiţia să reprezinte un stil de viaţă.”, a scris jurnalista pe blogul său www.elacrăciun.ro.

Ela punctează că cei care aleg să facă sport în mod constant vor avea o sănătate mai bună şi mai ales o dispoziţie mai bună datorită creşterii secreţiei de serotonină şi endorfină, hormoni care ne ajută să ne relaxăm.

Campania va beneficia de sprijinul Pescariu Sports & Spa, cu ajutorul antrenorului de fitness, Alexandru Ceobanu, dar şi de sfatul şi recomandarile unui nutriţionist, ale psihologului Dana Dumitrache şi ale food blogger-ului Laura Adamache, pasionată de gătit sănătos.

Mai multe informaţii găsiţi aici: http://elacraciun.ro/mananca-alearga-slabeste/.

Ela Crăciun, prezentatoarea ştirilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special iniţiat de Fundaţia Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinţilor care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie şi spirit. Acelor copii care nu ştiu ce este un măr, un televizor sau o ţară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 6 dimineaţa prezentând ştirile la Antena 3. Începând din aprilie, Ela este prezentă şi în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

Recomandari