Mâncarea pentru copiii de la grădinițele din București, plină cu substanțe interzise! Imaginile „otrăvii” servite zilnic copiilor noștri

 
+2 click pentru
galerie

Pâine cu margarină, mezeluri cu grăsimi şi dulciuri pline de zahăr. Toate sunt pe masa preşcolarilor, oferite chiar de stat, deşi astfel de alimente sunt interzise prin lege. Ministrul Sănătăţii recunoaşte că, deocamdată, nu are ce să facă. Directorii de grădiniţe află de controale şi, în faţa inspectorilor, pun pe masă mâncare sănătoasă. În timp ce realitatea este alta.

Mezeluri pline de grăsimi nesănătoase şi pâine albă din belşug. Aşa arată o gustare de la micul-dejun pentru copiii de la o grădiniţă din Capitală. Bucătăresele, însă, se laudă că totul este preparat în unitate.

Alte grădiniţe, aceleaşi alimente nocive! Brânză topită, salam, muşchi ţigănesc, cornuleţe, fursecuri, napolitane şi prăjituri cumpărate de la magazinul din colţul străzii. O listă întreagă de produse interzise prin lege pentru preşcolari.

Ministrul Sănătăţii recunoaşte că sancţiunile sunt prea mici ca să îi sperie pe directori.

Şi dacă scuza directorilor este că legea nu e respectată pentru că banii sunt prea puţini, medicii spun ca părinţii ar trebui să fie conştienţi de riscurile la care îşi expun copiii.

La grădiniţele de stat, părinţii plătesc doar masa, în jur de 300 de lei pe lună, în timp ce la privat, costurile depăşesc o mie de lei.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI