Căutare Live

Marea Britanie: alcoolul va omori 210.000 de oameni in urmatorii 20 de ani

In urmatorii 20 de ani, alcoolul va provoca moartea a 210.000 de britanici, relateaza Daily Mail. Aceste persoane vor muri din cauza bolilor, a violentelor si accidentelor provocate de consumul excesiv de alcool.

Ian Gilmore si Nick Sheron, doi dintre cei mai cunoscuti specialisti britanici in alcool, propun guvernului de la Londra sa scoata in afara legii bauturile alcoolice foarte ieftine. Aceasta este solutia pe care au gasit-o pentru a preveni decesele cauzate de bauturile alcoolice.

Cei doi specialisti au calculat ca in urmatoarele doua decenii 70.000 de oameni vor muri din cauza bolilor de ficat provocate de consumul de alcool. Alte 140.000 de persoane vor fi victime ale accidentelor vasculare, infarcturilor, cancerului, violentelor, sinuciderilor sau accidentelor de masina.

In Marea Britanie exista bauturi alcoolice care se vand la un pret mai mic decat cel al apei imbuteliate. Premierul David Cameron a declarat ca isi doreste sa introduca un pret minim pentru alcool.

Foto: hepta.ro

Afla cum poti sa alergi mai repede!... Afla ce trebuie sa mananci daca ai probleme cu colesterolul!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri