Mindfulness, arta de a trăi frumos, în prezent. Un proces ce ne poate ajuta să ne îmbunătățim sănătatea și relațiile cu cei din jur

 

Mindfulness este un proces care ne poate ajuta să vedem lumea cu alţi ochi şi să ne îmbunătăţim sănătatea, relaţia cu apropiaţii şi cu viaţa şi să descoperim ce este esenţial pentru noi.

Oricine poate să îşi îmbunătăţească performanţele şi poate scăpa de stres. Trebuie doar să îşi dedice timp, pe care să îl transforme într-unul de calitate. 

Invitat la Observator Matinal, Marius Dumitrescu Keller, trainer mindfulness, a dat mai multe detalii despre acest proces.

„Mindfulness înseamnă conștientizarea în amănunt a tot ceea ce se petrece cu noi în momentul de față, acum. Cu alte cuvinte, experimentarea profundă a tot ce traiești în prezent, fără a te gândi la ce ai discutat acum câteva minute cu șeful sau la concediul pe care-l vei lua la vară. Deși se poate considera că meditația de acest gen este dedicată numai celor cu un nivel ridicat de conștiină, adevărul este că oricine o poate practica.”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI