Căutare Live

Monica Pop a vorbit despre momentul în care a aflat că avea cancer: „Trebuie să fim atenți la ORICE lucru neobișnuit la corpul nostru”

Invitata Mihaelei Bârzilă, medicul Monica Pop a vorbit despre cum a descoperit că avea cancer și ne spune care sunt semnele, aparent banale, pe care organismul ni le dă atunci cânt este „invadat” de cancer.

monica pop

Invitata Mihaelei Bârzilă, medicul Monica Pop a vorbit despre cum a descoperit că avea cancer și ne spune care sunt semnele, aparent banale, pe care organismul ni le dă atunci cânt este „invadat” de cancer.

La ce semne trebuie să fim atenți pentru a putea ajunge cât mai repede la medic?

„La ORICE lucru care iese din obișnuință! Să vă dau un exemplu. Tipul de neoplazie pe care l-am avut eu este un cancer de colon. Am avut simptome, în sensul că, la aproximativ două luni, aveam crampe destul de puternice, care mă țineau o zi și nu le-am dat importanță. Am zis că sigur e un colon iritabil, pentru că mă tratam pentru asta și mergea, era bine, dar, cu toate astea, era vorba despre cancer.

Pe urmă, am avut un șoc puternic, nu știu dacă a avut vreo importanță, dar așa s-au legat... cu o seară înainte de a debuta peritonita, cineva foarte apropiat din familie a făcut un șoc anafilactic după un pește pe care îl cumpărasem eu. Când am ajuns la spital, un coleg mi-ai spus că eram foarte, foarte albă la față și m-a îndemnat să îmi fac o serie de investigații. Eram albă ca o coală de hârtie. Câteva ore mai târziu, s-a declanșat peritonita. Au fost niște dureri cumplite.”

sursa: antena3.ro

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Sfatul celui mai renumit nutriţionist din România, după Sărbători: Încetați să mai faceți aceleași greșeli când mâncați...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri