Motivul pentru care nu trebuie să îți ții niciodată telefonul la sutien sau în buzunarul de la spate. Paza bună trece orice primejdie!

Unde îți ții de obicei, telefonul mobil? Nu mai e deloc un secret că tot mai mulți utilizatori Este își păstrează telefonul în buzunarul de la pantaloni. În cazul femeilor,  nu este deloc surprinzător să le vedem că își pun smartphone-ul în sutien. De multe ori, ultima opțiune este aleasă din motive de siguranță.

Unde îți ții de obicei, telefonul mobil? Nu mai e deloc un secret că tot mai mulți utilizatori Este își păstrează telefonul în buzunarul de la pantaloni. În cazul femeilor, nu este deloc surprinzător să le vedem că își pun smartphone-ul în sutien. De multe ori, ultima opțiune este aleasă din motive de siguranță.

Da, v-ați întrebat, este un lucru sănătos? Din păcate, specialiștii ne avertizează că ne facem foarte mult rău dacă avem acest obicei și că ar trebui să renunțăm de urgență la acest gest, pânî când viața noastră nu ar fi pusă serios în pericol.

Mai precis, s-a constatat că există o legătură directă între cancerul de sân și purtarea telefoanelor în sutiene. Pentru bărbați, numărul de spermatozoizi este afectat negativ, fiind posibilă chiar și apariția infertilității.

Din cauza radiațiilor telefonului smartphone, plasarea telefonului smartphone în buzunarul de la pantaloni poate afecta întregul sistem reproducător al bărbatului. În plus, ai putea dezvolta probleme ale spatelui. La urma urmei, dispozitivul va afecta nervul sciatic.

Așadar, vei renunța și tu la acest obicei?

Ultimele știri