Motivul pentru care tinerii fac infarct. O greșeală banală îi aduce mai aproape de moarte, înainte de vreme: "Tinerii nu au minte"

Alis Grasu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță București-Ilfov și medicul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucureşti, au explicat, în emisiunea "Adevăruri de viață", de la Antena 3, de ce tot mai mulți tineri fac infarct.

Alis Grasu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță București-Ilfov și medicul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucureşti, au explicat, în emisiunea "Adevăruri de viață", de la Antena 3, de ce tot mai mulți tineri fac infarct.

"Un rol foarte important în aceste boli îl au factorii ereditari, alimentația, regimul de viață. Persoane care fac eforturi fizice mari și pe care nu și le dozează corespunzător și nu le armonizează cu un regim de viață echilibrat.

Consumul de energizante poate să favorizeze apariția unui infract. Pierd o noapte, consumă alcool și îl combină cu băuturi energizante", a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță București-Ilfov.

Ultimele știri