Antena Căutare

Motivul pentru care tinerii fac infarct. O greșeală banală îi aduce mai aproape de moarte, înainte de vreme: "Tinerii nu au minte"

Alis Grasu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță București-Ilfov și medicul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucureşti, au explicat, în emisiunea "Adevăruri de viață", de la Antena 3, de ce tot mai mulți tineri fac infarct.

Alis Grasu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță București-Ilfov și medicul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucureşti, au explicat, în emisiunea "Adevăruri de viață", de la Antena 3, de ce tot mai mulți tineri fac infarct.

"Un rol foarte important în aceste boli îl au factorii ereditari, alimentația, regimul de viață. Persoane care fac eforturi fizice mari și pe care nu și le dozează corespunzător și nu le armonizează cu un regim de viață echilibrat.

Consumul de energizante poate să favorizeze apariția unui infract. Pierd o noapte, consumă alcool și îl combină cu băuturi energizante", a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță București-Ilfov.

Părinți, începe perioada răcelilor! Mare atenție cum vă tratați copiii! Medicii avertizează: "Nu le mai dați copiil... Folosești gel de duș? Renunță imediat la el dacă nu vrei să ajungi de urgență la medic!...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x