Uneori ne putem în mod inconştient sănătatea în pericol prin ceea ce alegem să mâncăm. Nu de puţine ori însă facem alegeri greşite, fără să vrem pentru că nu ştim câteva "trucuri. Carnea de pui care se găsește în magazine este considerată de multe ori un pericol, din cauza riscului de a fi injectată cu hormoni. Află cum îți dai seama dacă ce cumperi este un produs sănătos, scrie unica.ro.
Puii crescuți pentru comercializare sunt injectați cu hormoni pentru a se dezvolta mai bine, potrivit healthychild.org. Crescătorii folosesc și antibiotice, pentru ca păsările să reziste și în medii improprii. Aceste pastile duc, de altfel, și la îngrășarea păsărilor. Nu există o diferență de textură între carnea tratată cu substanțe nocive și cea organică, însă sunt alte lucruri care te pot ajuta să alegi produse naturale.
Ce este carnea organică
Carnea organică provine de la pui hrăniți naturală, fără antibiotice sau hormoni, și care sunt crescuți în condiții optime. Spre deosebire de puiul sănătos, cel care este tratat cu medicamente poate provoca diverse probleme de sănătate, mai ales dacă este consumat constant.
Mai multe, pe unica.ro.