Căutare Live

O femeie este alergica la ea insasi

Victoria McNamara are, probabil, una dintre cele mai triste sorti din lume. Femeia are atat de multe alergii, incat a devenit alergica pana si la ea insasi. Britanica a ajuns sa aiba reactii violente chiar si la propria ei transpiratie.

Povestea dramatica a Victoriei McNamara a inceput in urma cu 15 ani, dupa ce a fost intepata de o albina. De atunci, femeia a devenit prizoniera propriei sale locuinte, iar atunci cand se incumeta sa iasa afara, nu o face fara sa fie protejata in prealabil de o masca speciala si o pereche de manusi.

"Imi este teama ca, intr-o zi, alergiile ma vor omori. Este prea periculos pentru mine sa las pe cineva sa intre in casa, pentru ca pana si cel mai fin miros de parfum, lotiune, crema sau fum ma imbolnaveste", a declarat femeia pentru publicatia The Sun.

Din acest motiv, prietenii si familia nu o viziteaza pe Vicki decat la geam, pentru a nu-i face rau. Cu toate acestea, nu doar mirosul ii face probleme. Pana si propria transpiratie o pune in pericol de moarte. Femeia nu poate folosi nici macar creme de protectie UV, pentru ca acestea contin substante care i-ar declansa imediat o reactie.

Vicki este alergica la majoritatea lucrurilor inconjuratoare, printre care: transpiratia, parfumul, fumul de tigara, pasta de dinti, alimentele din conserva, inghetata, deodorantul, aproape orice produs cosmetic, scortisoara, insectele, caii, temperaturile ridicate, hainele noi, cerneala din carti, ziare si reviste, cearsafurile, sapunul si altele.

Victoria McNamara spune ca situatia ei se inrautateste de la an la an. "Ar fi mai usor sa insir lucrurile la care nu sunt alergica, decat cele la care sunt", a incheiat britanica.

Sursa / Foto: The Sun

VIDEO! S-a descoperit o noua metoda de depistare a cancerului la san... Un test genetic ar putea prezice aparita cancerului la san...
Ultimele știri