Toată lumea își dorește să arate bine, de aceea kilogramele în plus pot da adevărate bătăi de cap. Totuși, iată cum poți slăbi în timp ce dormi. Trucurile sunt de-a dreptul surprinzătoare.
Ia o cină săracă în alimente care conțin sodiu
În primul rând, alimentele foarte sărate consumate înainte de culcare nu se digeră cu ușurință în timpul somnului, provocând balonări la trezire.
În plus, după cum cu siguranță știi, consumul de sare determină retenția de apă care favorizează creșterea în greutate. În consecință, ca să slăbești în timp ce dormi, la cină optează pentru mâncăruri pe bază de legume, în special supe. Acestea asigură o digestie ușoară în timpul somnului și favorizează și pierderea kilogramelor în exces.
Scade temperatura din dormitor
O cercetatare a urmărit cazul persoanelor care dormeau în camere unde temperatura nu depășea 17 grade C şi, respectiv, unde temperatura ajungea la 24 grade C. S-a demonstrat că cei care dormeau la temperaturi scăzute ardeau cu 7% mai multe calorii decât cei care dormeau în încăperi unde temperatura ajungea la 24 grade C.
Somnul are numeroase beneficii, printre care și slăbitul
Explicaţia este că atunci când organismul se regăseşte într-un spaţiu răcoros, este favorizată termogeneza, capacitatea organismului de a produce căldură, proces care implică arderea caloriilor şi a grăsimilor.
Joacă-te cu culorile
Nu înţelegi care este legătura dintre culori şi pierderea în greutate? Ei bine, așa cum o arată studiile, culorile pot influența dispoziția și energia corpului. Sau… cantitatea de mâncare pe care o consumăm. Așa că, cel puțin la cină, ține cont de aceste recomandări dacă vrei să slăbești în timp ce dormi.
A slăbit 82 de kilograme după ce unii au aruncat cu un kebab în ea! Acum, tânăra s-a transformat total!
Astfel, s-a demonstrat că persoanele care își așezau mâncarea pe farfurii galbene sau roșii mâncau mai mult decât cele care foloseau farfurii albastre.
Miroase mentă
Mirosul și pofta de mâncare sunt strâns legate. Atunci când savurezi mâncarea pe care o consumi, aroma acesteia atinge centrul sațietății aflat la nivelul hipotalamusului și te ajută să-ți dai seama dacă ai mâncat suficient sau nu.