Cancerul de tip ovarian este periculos pentru că nu se poate depista în fază incipientă și nici nu prezintă simptome care să le determine pe femei să își facă testul care să le dea diagnosticul.
Din 21.000 de femei bolnave de cancer, 14.000 mor. Cancerul ovarian începe cu îmbolnăvirea ovarelor și apoi celelalte organe sunt imediat contaminate.
În principal, moștenirea genetică contribuie la apariția acestui tip de cancer. Realizarea de investigații care să determine existența cancerului ovarian poate reduce cu 20% numărul celor care decedează din această cauză.
Specialiștii au realizat un experiment și le-au împărțit pe pacientele bolnave de cancer în 3 categorii: cele care nu fac nicio investigație, cele care sunt supuse la testele pentru depistarea cancerului și cele care fac doar ultrasunete.
În urma studiului, s-a ajuns la concluzia că datorită tehnologiei doar una din 3 femei au avut nevoie de tratamente speciale și au intrat în sala de operații.
Printr-o singură investigație, cancerul ovarian poate fi depistat din timp.
Faceți cunoștință cu Andrei Oșanu, cel mai amuzant și original instructor de zumba din România!!!... Terapia cu ventuze la picior, senzație în rândul divelor de la Hollywood...