Căutare Live

Profesoara de yoga la 93 de ani, mai flexibila decat elevii ei

Tao Porchon-Lynch este o profesoara de yoga in varsta de 93 de ani care preda lectii in fiecare dimineata la ora cinci.

Potrivit Daily Mail, femeia practica yoga de 70 de ani si a ramas foarte flexibila, chiar daca un sold i-a fost inlocuit pe cand avea 84 de ani.

Porchon-Lynch traieste acum in statul american New York, insa in tinerete a locuit in India, unde era manechin si actrita. A predat yoga in India, Franta si SUA si a pregatit alti 400 de profesori.

In ciuda varstei, se trezeste in fiecare dimineata la ora cinci si preda yoga unor elevi care nu sunt la fel de flexibili ca si ea. Nici inainte sa se culce nu uita sa mai practice cateva miscari de yoga. Batrana are si alte activitati care necesita efort fizic. Ii place sa danseze vals, samba si cha cha.

Porchon-Lynch tocmai a publicat si o carte, "Reflections: The Yogic Journey Of Life", in care vorbeste despre aventura vietii ei.

Foto: wenn.com

Pantofii cu toc te pot imbolnavi de cancer!... Studiu: Oamenii nu se mai folosesc de propria memorie, ci de Internet...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri