Dieta franceza are doua faze. In prima faza are loc pierderea rapida in greutate si nu se schimba cantitatea alimentelor. Crearea meselor echilibrate si interzicerea alimentelor cu index glicemic ridicat reprezinta punctele cheie ale primei faze.
In faza a doua, greutatea trebuie controlata. Odata ce ai atins numarul de kilograme propus, poti creste varietatea alimentelor permise si poti consuma si alimente cu index glicemic ridicat.
Mancaruri recomandate: Paine din cereale, paste, orez, fulgi de ovaz, oua, iaurt, unt, branza, peste, pui, carne de porc slaba, fructe, legume, fasole, ciocolata, ulei de masline, vin rosu.
Micul dejun: iaurt cu fructe proaspete, cafea
Pranz: supa franceza de ceapa, paine coapta proaspata, o bucata de branza
Cina: somon la gratar, cartofi copti cu rozmarin, fasole verde cu usturoi si lamaie, un pahar de vin rosu
Desert: prajitura cu ciocolata
Sunt recomandate exercitiile, in special mersul pe jos.
Foto: blogs.cisco.com