Căutare Live

Smartphone-urile au efecte negative asupra psihicului!

Daca te simti stresata ca telefonul tau suna intruna, iar mesajele nu se mai opresc, ar trebuie, totusi, sa te bucuri. Se pare ca lipsa acestora cauzeaza stari de anxietate si de tristete.

Conform unui studiu recent, utilizatorii de smartphone-uri sufera de anxietate, iar simptomele se accentueaza cand nu primesc mesaje sau telefoane.

Unii oameni sunt atat de dependenti de telefon, incat, uneori, au impresia ca simt vibratii ale acestuia in buzunar.

Mai bine de o treime dintre adulti detine un smartphone care le poate oferi acces imediat la internet, email sau retele de socializare.

Insa expertii de la Universitatea din Worcester sunt convinsi ca acesta poate avea un efect negativ asupra sanatatii mintale.

Psihologii au descoperit ca unii utilizatori devin obsedati si nervosi cand nu primesc nicio notoficare. Specialistii sunt foarte ingrijorati de acest fenomen.

Studiul a fost realizat pe 100 de detinatori de smartphone-uri, 60% dintre acestia recunoscand ca sunt dependenti de aceste gadgeturi.

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: hepta.ro

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Substantele chimice din deodorante, posibili declansatori ai cancerului de san...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri