Suntem în postul Paștelui și multe persoane au ales să adopte un regim alimentar vegetarian. Însă, s-ar putea ca postul, în loc să ne energizeze și să favorizeze detoxifierea și curățarea organismului, să ne facă mai mult rău. Cum este posibil? Ei bine, produsele de post sunt pline de substanțe nocive sănătății.
În categoria produselor de post de care nu trebuie să te atingi fruntași sunt crenvurștii din soia, iar explicația este una cât se poate de simplă. Aceștia au un conținut ridicat de chimicale, menite să suplinească materia primă și să le gust, astfel încât șă fie comestibili.
De asemenea, alte alimente de care este bine să te ferești în perioada postului sunt pateurile vegetale, salamul de soia și cașcavalul de post, acesta având la bază foarte multe E-uri și grăsimi hidrogenate, ingrediente nocive pentru sănătate.
Optează, în această perioadă, pentru fructe și legume, paste, orez și fructe de mare. Sunt extrem de gustoase și sațioase și te feresc de eventualele probleme de sănătate.